V Å R A  T J Ä N S T E R

BILSERVICE

Vi servar och reparerar alla bilmärken!
Proffsen som du har valt till din mekaniker har över 20 års erfarenhet inom bilbranschen. Vi håller oss löpande uppdaterade genom utbildningar inom branschen. Även om det är BMW, Mercedes, Volkswagen eller Audi oavsett vad det för bilmärke så är det minsta ni kan räkna med kvalitet då våra mekaniker är specialiserade inom alla bilmärken. Vi utför stora som små jobb, växellåda/motor byte är ett stort speicalområde för våra mekaniker.

Mecanika är den personliga verkstad där vi tar väl hand om din bil vi prioriterar kundens nöjdhet och strävar efter att skapa relationer, hos Mecanika garanterar vi dig ett professionellt utfört arbete, priser som passar dig enligt överenskommelse och en nöjd affär med snabbservice och inga långa väntetider. Vårat mål är att alla våra kunder lämnar våra lokaler med ett leende på läpparna samt ett gott intryck då vi värdesätter detta mycket.

DÄCKSERVICE

FELSÖKNING

Vi utfört en elektronisk och mekanisk felsökning till ett bra pris.


 • Elektronisk felsökning
  Felkodsavläsning med hjälp av diagnosverktyg
  Radering av felminnet (sporadiska fel eller efter reparation)


 • Mekanisk felsökning
  Visuell inspektion av felkällan
  Provkörning vid behov
  Offert för att åtgärda konstaterade fel och behov av reparation eller service
  Kan man ej med hjälp av diagnosen härleda felet till en specifik komponent kan det behöva göras en djupare felsökning. Prisförslag lämnas i verkstaden

DÄCKHOTELL

Att ha sina hjul på däckhotell sparar tid, arbete och förlänger livslängden på däcken. Så varför inte lämna in dem hos oss på Mecanika och låta oss se till så att de får det underhåll och den vård de behöver inför nästa säsong?

I vårrat däckhotell paket ingår inte endast förvaring vi erbjuder::

 • Förvaring
 • Skifte
 • Säkerhetsbesiktning mönsterdjup
 • Balansering hjul
Vi erbjuder byte av däck, balansering, lagar hål och andra skador på gummin utan att byta ut gummin ifall det är möjligt och skadan inte är så stor, vi köper in däck till dig som kund där du själv får välja en prisklass och kvalite. Däckomläggning görs också hos oss en däckomläggning innebär att ett nytt däck monteras på fälgar. Det kan vara nya fälgar eller de du redan hade dina gamla däck på.